+45 26 70 01 01
mail@karina-nus.dk

Det er sjovt og vildt og forløsende

Karina Nus’s undervisning har for mig været helt uundværligt, når jeg som skuespiller medvirker i forskelige musikforestillinger med meget varierende sangopgaver. Hendes evne til at hjælpe mig med at kunne bruge min stemme på mange forskellige måder, vel og mærke på en sund måde, så den ikke stemmes ikke slides, er helt eminent, og meget konkret og anvendelig at gå til for en skuespiller, i de ofte tidspressede prøveforløb.

Karina Nus kan ikke bare undervise teknisk, så sangen lyder, som man ønsker. Hun har også stort talent for at lyttet til hvad rollens og sangens dramatiske funktion er, og hvad skuespilleren konkret ønsker at udtrykke dramatisk med sin sangstemme. Det er en stor glæde at kunne forene det dramatisk arbejde med rollen med det stemmetekniske arbejde, det åbnede nogen muligheder jeg ikke havde forestillet mig, det er sjovt og vildt og forløsende at arbejde på den måde, samtidig med at det er trygt at vide at stemmen ikke slides eller skades, selvom der prøves alt muligt af.

Jeg anbefaler varmt Karina Nus.

Kitt Maiken Mortensen, skuespiller

Det andre siger

Denne hjemmeside bruger cookies og beder om personlige oplysninger for at give dig en bedre oplevelse, når du besøger hjemmesiden. Hvis du booker en tid i vores bookingsystem, opbevarer vi de oplysninger, du giver os. Du kan altid bede om at få ændret eller slettet de oplysninger, vi gemmer om dig.