+45 26 70 01 01
mail@karina-nus.dk

Ændrer på stresstilstanden

Igennem de sidste fire år har jeg haft den store glæde af at arbejde sammen med Karina. Jeg driver til dagligt en konsulentvirksomhed som arbejder med kultur, strategi, ledelse og menneskelig udvikling, hvor udgangspunktet oftest i de fleste virksomheder er ganske traditionel drevet, med tilsvarende resultater her af.

Vores ønske hos Unified Network er at skabe hele mennesker, som herefter er med til at skabe hele virksomheder. Virksomheder som er drevet af mennesker, som hver dag kommer på arbejde med passion, sjæl, hjerte og energi. Dette er hvad vi lykkes med hver dag i høj grad, takket være Karinas dybe indsigt, værktøjer og kompetence.

Karina har i samarbejde med os formået at vende traditionelle virksomheder og bringe dem til et helt andet udgangspunkt. Et udgangspunkt, hvor medarbejderne og lederne er kommet til en indsigt i hvad energi har af betydning. Både for os som mennesker og for virksomheden.

Det kan måske virke som en simpel øvelse blot at trække vejret og noget som kroppen gør helt af sig selv, men for de fleste mennesker kommer det som en overraskelse, hvor lidt vi trækker vejret og hvor begrænset de flestes vejrtrækning er. Vigtigheden af at få indsigt i, hvor meget vi mennesker kan udvikle os, blot igennem vejrtrækning, er et af de elementer, som Karina har været med til at implementere hos flere af vores kunder. En indflydelse der er så stærk på medarbejdernes energi og derfor virksomhedens energi, at flere af vores kunder starter mange af deres møder op med selv samme øvelser, som Karina har beriget os med. Men det stopper ikke der….

Når man arbejder som mentorer, som vi gør, så møder man mange forskellige skæbner. Alle har hver sin historie. Nogle er gode og positive andre er desværre det modsatte. Om vi bærer på gode eller mindre gode baggrunde udelukker ikke, at vi alle med tiden kommer i situationer, som sætter sine præg på os. Præg som oftest kan medføre ubevidste blokader i underbevidstheden. Dette er blandet andet en af de primære årsager til, at vi som mennesker typisk har svært ved at trække vejret helt ned i mellemgulvet, som kroppen ellers er “designet” til. Ikke desto mindre har Karina udviklet en teknik, som netop kan anvendes til at ændre på denne tilstand og med imponerende effekt.

Jeg personligt har haft klienter, som har været plaget af alt fra stress og angst til fysiske smerter, som er enten helt eller i høj grad er aftaget ved anvendelse af Karinas vejrtrækningsteknikker –  kombineret med meditationsundevisning som alt i alt samles i et holistisk mentoringforløb, hvor personerne kommer til indsigten der giver dem udsigten til det hele menneske.

Det indtryk Karina giver de mennesker, hun arbejder med er så stærkt, at de stadig efter flere års adskillelse, taler om de oplevelser, de har haft med Karina. De husker ikke hvad hun sagde, de husker knapt hvad hun gjorde, men de husker den følelse hun gav dem – en følelse de i dag aldrig ville have været foruden.

Karina er noget helt ekstra ordinært, som man kun kan og skal værdsætte, når hun er omkring én.

 

Sagt med andre ord…. Jeg kan anbefale Karina af hele min sjæl og hjerte.”

Ulrik Nerløe, Direktør for Unified People

Det andre siger

Denne hjemmeside bruger cookies og beder om personlige oplysninger for at give dig en bedre oplevelse, når du besøger hjemmesiden. Hvis du booker en tid i vores bookingsystem, opbevarer vi de oplysninger, du giver os. Du kan altid bede om at få ændret eller slettet de oplysninger, vi gemmer om dig.