+45 26 70 01 01
mail@karina-nus.dk

Karinas åndedrætstræning normaliserer vejrtrækningen

I forbindelse med stresstilstand vil man ofte have haft symptomer som hjertebanken,rysten, knugende fornemmelse i brystkassen samt muskelspændinger og uro i kroppen samt angst. Når man efterhånden kommer ud af sin stresstilstand, vil nogle af disse symptomer kunne dukke op igen og igen.
Nogle vil efterhånden få en mere anstrengt og overfladisk vejtrækning pga kroniske spændinger i brystkassen og tendens til spændinger i hele kroppen.
Ved hjælp af Karinas vejtrækningsteknikker kan man stille og roligt lære at trække vejret på en hensigtsmæssig måde igen. Man får langsomt åbnet op for brystkassen og spændt ud i alle de små muskler imellem ribbenene og dermed i sidste ende udvidet sin lungekapacitet. På den måde åbnes op for en normalisering af vejtrækningen og den knugende fornemmelse i brystkassen løsnes og forsvinder.

 

Udover at teknikkerne virker, er Karina et helt fantastisk menneske, der har en unik evne til at læse og hjælpe andre mennesker

Inge Bitch Isaksen, praktiserende læge, Egålægerne, Aarhus

Det andre siger

Denne hjemmeside bruger cookies og beder om personlige oplysninger for at give dig en bedre oplevelse, når du besøger hjemmesiden. Hvis du booker en tid i vores bookingsystem, opbevarer vi de oplysninger, du giver os. Du kan altid bede om at få ændret eller slettet de oplysninger, vi gemmer om dig.