+45 26 70 01 01
mail@karina-nus.dk

Fra stresset til afslappet på fem minutter

Hvordan du - på fem minutter - lærer at skifte fra at være stresset og udmattet til afslappet og klar i hovedet.

Foredraget er en undersøgelse, en bevidstgørelse og en træning af at udnytte åndedrættet optimalt, således et skift til det genopbyggende, afslappende hormonsystem sker.

For at deltagerne forstår, hvordan kroppen fungerer, gennemgås den relevante anatomi og teori vedrørende åndedrættets samarbejde med nerve- og hormonsystem. Således at det gøres begribeligt, hvordan og hvorfor øvelserne med åndedrættet har den direkte effekt på stressniveauet i kroppen.

Hele vejen igennem kombineres anatomi og teori med de konkrete, fysiske øvelser, så det mærkes på egen krop, og ikke blot bliver ord og forklaringer.

Karina Nus

Foredraget indeholder følgende elementer:

  • Bevidstgørelse af åndedrættet – både teoretisk/ anatomisk og fysisk (konkret).
  • Gennemgang af stressens anatomi og mekanismer – teoretisk og fysisk
  • Konkrete øvelser, der skifter hormonsystem og mindsker nervøsitet, stress, præstationsangst mv.
  • Udforskning af mere potentiale.
  • Implementering i hverdagen

Da foredraget er tænkt for mange mennesker, er der selvsagt ikke tid til at scanne hver enkelt og løse den enkeltes problemstillinger. Omvendt så er det altid sådan, at jeg, ud fra deltagernes spørgsmål og oplevelser, tilrettelægger valget af øvelser og fokus efter dem. På den måde er der aldrig to foredrag der er ens. Jeg tager altid udgangspunkt i de mennesker, der er tilstede på kurset.

Denne hjemmeside bruger cookies og beder om personlige oplysninger for at give dig en bedre oplevelse, når du besøger hjemmesiden. Hvis du booker en tid i vores bookingsystem, opbevarer vi de oplysninger, du giver os. Du kan altid bede om at få ændret eller slettet de oplysninger, vi gemmer om dig.